Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Cookiepolitik

Secret Escapes tager beskyttelsen af dit privatliv seriøst, og vi ønsker derfor at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet. Nedenfor finder du en kort opsummering af, hvilke data vi indsamler, hvordan de anvendes, samt hvordan du kan kontrollere det. Hvis du ønsker yderligere information eller flere detaljer, kan de findes i den samlede fortrolighedspolitik.

Vi indsamler personlige oplysninger, når du tilmelder dig for at bruge vores hjemmeside, samt når du foretager en booking. Dette inkluderer dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og i visse tilfælde din postadresse, fødselsdato og dit pasnummer.

Vi bruger disse oplysninger til at (a) oprette din konto, (b) holde dig informeret om tilbud, vi mener, at du kunne være interesseret i, og (c) spore din aktivitet på vores hjemmeside for at kunne tilpasse vores indhold til dine interesser.

Vi udveksler primært oplysninger med tredjeparter for at kunne gennemføre dine bookinger og med vores leverandører for at kunne sende e-mails om vores tilbud samt for at analysere din brug af vores website.

Som en del af Secret Escapes’ service sender vi dig regelmæssige e-mails med vores bedste tilbud tilpasset dine ønsker. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails eller ønsker at modtage færre af dem, kan du ændre dette i dine kontooplysninger på hjemmesiden.

Du har forskellige rettigheder i henhold til loven om databeskyttelse, herunder retten til at se, hvilke personoplysninger vi opbevarer, samt retten til at kræve, at vi sletter alle sådanne oplysninger. Du kan slette din konto under afsnittet ”Din konto”. Har du andre forespørgsler, bedes du kontakte support@secretescapes.dk.


Denne website og app’en, der er forbundet med vores politik om beskyttelse af personoplysninger styres af Secret Escapes Ltd. ("vi" eller "os"). 

Vi værdsætter din interesse i vores website (vores ”site”) eller vores app (vores ”app”). Beskyttelse af personoplysninger er yderst vigtigt for os. Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred. Denne meddelelse om beskyttelse af personoplysninger indeholder oplysninger om, hvordan vi indsamler, lagrer, overfører, deler og anvender oplysninger, der kan identificeres med dig (herefter kaldet ”personoplysninger”). Den beskriver også dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger, inklusive din ret til at gøre indsigelse imod visse dele af vores behandling af disse. Yderligere oplysninger om disse rettigheder kan findes i afsnittet ”Adgang til og ændring af dine personoplysninger”.  

Til formål for gældende databeskyttelseslovgivning (herunder den generelle databeskyttelsesforordning) fungerer Secret Escapes Ltd. som dataansvarlig for de personoplysninger, vi opbevarer om dig.  

Du bør også være opmærksom på at vi bruger cookies til at lagre oplysninger, når du bruger vores website eller app. Du kan se mere om vores brug af cookies i vores meddelelse desangående nedenfor. 


2. PERSONLIGE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER OM DIG 

Vi indsamler personoplysninger, når du frivilligt giver dem til os, vores website eller vores app. Dette omfatter oplysninger, du giver os, når du tilmelder dig som medlem, udfylder en formular, foretager køb af ophold via vores portal, korresponderer med os, tilmelder dig vores e-mailliste, nyhedsbreve eller andre former for marketingskommunikation, besvarer en spørgeundersøgelse, angiver en rabatkode eller anvender andre funktioner på vores website eller app. 

Vi indsamler også indirekte personopysninger om dig, såsom hvilke sider, du læser på vores website eller på vores app og hvilken enheder, du bruger til at se vores website eller etablere forbindelse til vores app. 

Nedenstående liste specificerer hvilke typer af personoplysninger, vi indsamler og hvordan vi bruger dem.  

Kontaktoplysninger: Vi indsamler kontaktoplysninger såsom dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og din placering tilknyttet din konto eller i forbindelse med reservationer via vores service. 

Reservationsoplysninger: Når du booker en ferie via vores platform eller er medlem af en gruppe, der gør det, kan det være nødvendigt for os at indsamle yderligere oplysninger, der er nødvendige for at gennemførereservationen, herunder inklusive pasnumre, oplysninger om evt. handicap, diætmæssige restriktioner og religiøs overbevisning. 

Kommentarer og meninger: Når du kontakter os direkte - som f.eks. via e-mail, telefon, post eller udfylder en formular – indsamler vi dine kommentarer og meninger. Vi iregistrerer også dine kommentarer og meninger, når du deltager i spørgeundersøgelser, konkurrencer eller vores markedsføringsinitiativer. 

Betalings- og transaktionsoplysninger: Vi opbevarer oplysninger om hvilke ferier, du køber via vores service og hvilken betalingsmåde, du benytter. Vi benytter betalings- og transaktionsoplysninger til at gennemføre betaling for ferier købt via vores service. Men selvom vi opbevarer oplysninger om ethvert køb og enhver transaktion, du foretager via vores service, så registrerer vi ikke finansielle oplysninger såsom kreditkortnumre, da vi benytter trediepartsydelser til at gennemføre betalinger via vores website. 

Website og app-loginoplysninger: Når du opretter en konto hos os opbevarer vi oplysninger om dit brugernavn og din adgangskode, så vi kan beskytte din konto. Hvis du logger ind via sociale netværk, såsom Facebook, oplyses vi ikke om din adgangskode eller andre loginoplysninger i forbindelse med disse konti. Vi bliver kun oplyst om dit navn og e-mailadresse. Vi sender ikke noget til dit sociale netværk, dine venner, dine følgere eller andre kontakter uden dit samtykke. 

Foretrukne indstillinger: Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger for meddelelser, markedsføringsbeskeder og hvordan vores website og appbliver set af dig. 

Oplysninger om hvordan du bruger og opretter forbindelse til vores website og appr: Vi indsamler oplysninger om, hvordan du bruger vores website og app, såsom hvilke sider, du læser og hvor længe, samt hvilken website, der har dirigeret dig til vores website eller app, og hvilke websites eller apps, du besøger efterfølgende samt hvilke valg, du træfferr, mens du besøger vores website eller app. 

Vi indsamler også oplysninger om, hvilken computer, tablet, smartphone eller anden elektroniske enhed, du benytter til at oprette forbindelse til vores website og app. Disse oplysninger kan indeholde information om hvilken type enhed, du benyttedeunikke serienumre tildelt enheden, operativsystemer, browsere og apps, der er brugt til at forbinde til vores website; din Internetudbyderen af din internet- eller mobilservice, dit IP-nummer og din enheds telefonnummer.  

De oplysninger, vi indsamler om, hvordan du bruger eller opretter forbindelse til vores websted er typisk knyttet til din enhed og ikke til dig som person. Men hvis du er logget ind på en registreret konto hos os kan oplysningerne blive direkte knyttet til dig. 

Information om opholds-sted: Udover de oplysninger, du vælger at give os, indsamler vi ikke oplysninger om dit præcise opholdssted. Din enheds IP-nummer kan hjælpe os med at fastslå et omtrentligt opholdelsessted. Vi indsamler eller sporer ikke din præcise placering, uden dit samtykke. Vi anmoder om dit samtykke, inden vi benytter oplysninger om din præcise placering om nødvendigt.  

Oplysninger tilvejebragt af andre brugere: Fra tid til anden giver andre brugere af vores website eller app os oplysninger tilknyttet dig. Når brugere af vores website eller app ønsker at invitere dig som bruger af vores website, app eller til deling af oplysninger om service eller tilbud, bruger vi personoplysninger, som de sender til os til dette formål. Vi gør dog udelukkende dette i tilfælde, hvor disse brugere angiver, at de har dit samtykke til at kommunikere med dig på denne måde. 

Alle personoplysninger: Vi bruger alle personoplysninger, vi indsamler, til at overvåge og forbedre vores website, app, procedurer og processer. Vores brug af personoplysninger er ikke ensbetydende med offentliggørelse af oplysninger, der ikke tidligere har været offentlig tilgængelige på vores websted eller app. 

På forskellige steder på vores website eller app kan du blive bedt om at indtaste personoplysninger. Personoplysninger, som kan være nødvendige for at kunne benytte de udbudte reservationstjenester, angives på tidspunktet for indsamlingen. reservationerAndre personoplysninger, som du ikke er forpligtet til at opgive for at kunne benytte vores service, kan oplyses på frivilligt basis og det er op til dig, at beslutte, om du ønsker at opgive sådanne oplysninger. 


3. HVORDAN VI BRUGER DINE PERSONOPLYSNINGER OG VORES RETSGRUNDLAG DEFOR  

Vi behandler personoplysninger til følgende formål: 

Til at opfylde en kontrakt eller tage skridt i forbindelse dermed. Dette har betydning, hvis du booker en ferie igennem os, deltager i vores konkurrencer eller benytter vores markedsføringskampagner. Dette omfatter: 

a) Bekræftelse af din identitet 

b) Behandling af betalinger, reservationer og overførsel af oplysninger til enhver relevant tredjepart (såsom flyselskaber, hoteller, rejsearrangører og passende offentlige myndigheder), efter behov, med henblik på at arrangere din rejse. 

c) Kommunikation med dig om de tjenester, vi tilbyder og om forespørgsler eller andre emner vedrørende dig eller andre brugere. 

d) At yde kundeservice og -support. 

e) Brug af personoplysninger om dig sendt af andre brugere i private meddelelser for at foretage og levere reservationer og bekræftelser derpå og svare på forespørgsler relaterede til disse. 

Som det måtte være påkrævet for at kunne drive forretning og forfølge vores legitime interesser. Vi vil i særdeleshed: 

a) Sende dig elektronisk markedsføringsmateriale i overensstemmelse med dine markedsføringsindstillinger 

b) Slå oplysninger op på dit sociale netværk og over for dine venner i overensstemmelse med dine indstillinger for behandling af personoplysninger på hvert enkelt netværk. 

c) Bruge dine kommentarer og meninger til at adressere forespørgsler, problemer og bekymringer og forbedre vores service.  

d) Bruge kommentarer og meninger, du giver udtryk for (når du svarer på undersøgelser, deltager i konkurrencer eller andre salgsfremstød) med henblik på at fastslå tilbud, der kunne have interesse for dig. 

e) Benytte dine transaktionsoplysninger og -historik til at fastslå tilbud på rejser, der kunne have interesse for dig, og sende dig markedsføringsmateriale i overensstemmelse med dine markedsføringsindstillinger 

f) Bruge dine markedsføringsindstillinger med henblik på at sende meddelelser, markedsføringsmaterialer og fremvise vores side i overensstemmelse med dine valg. 

g) Bruge oplysninger om, hvordan du anvender og tilgår vores side og vores app for at optimere din oplevelse på siden eller app'en på din enhed, at fastslå tilbud, der kunne have interesse for dig mht. markedsføring, og bedømme succesen af vores markedsføringskampagner. 

h) Bruge en omtrentlig placering til at sikre, at indhold på vores side er relevant for det område, den by, den delstat eller det land, du bruger din enhed i. 

i) Overvåge brug af vores side eller app med det formål at opdage og forhindre bedrageri eller en forbrydelse. 

j) Benytte dine personoplysninger til at hjælpe os med at udvikle nye produkter og serviceydelser. 

Under bestemte omstændigheder, hvor du giver os tilladelse, vil vi: 

a) Identificere din placering med det formål at skræddersy rejseoplysninger (inkl. hoteller og anbefalede lufthavne) til dig. 

b) Anbringe bestemte cookies og tilsvarende teknologier med forbehold af krav til tilladelse. 

Til formål, der er påkrævet ved lov, som f.eks. anmodninger fremsat af regeringer eller retshåndhævende myndigheder i forbindelse med en efterforskning. 

Vil vi eventuelt anonymisere og samle de oplysninger, vi indsamler (så de ikke direkte identificerer dig). Vi vil eventuelt bruge anonymiserede oplysninger til formål, der inkluderer test af vores it-systemer, research, dataanalyse, forbedring af vores side og udvikling af nye produkter og funktioner. 


4. OPLYSNINGER, VI UDVEKSLER MED TREDJEPARTER 

Vi vil eventuelt udveksle dine personoplysninger med følgende parter: 

(a) Selskaber inden for den samme koncern som os: Vores datterselskaber (dvs. en hvilken som helst organisation, vi ejer eller kontrollerer) eller vores holdingselskab eller ultimative holdingselskab (dvs. en hvilken som helst organisation, der ejer eller kontrollerer os) og eventuelle datterselskaber ejet af dem. Disse selskaber vil kun benytte dine personoplysninger på samme måde som os iht. nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger. 

(b) Hotel- og rejseoperatører: Vi vil udveksle personoplysninger, som er påkrævet af de hotel- og rejseoperatører, du køber dit hotel eller din pakkerejse hos, så de kan administrere din reservation. 

(c) Serviceudbydere og -rådgivere: Tredjeparter, som yder en serviceydelse for os. F.eks. hjælper tredjepartsserviceudbydere os med it-infrastruktur, behandling af betalinger fra dig på vores vegne, udvikling af analytisk information for os om vores produkter, serviceydelser og markedsføring og levering af professionelle serviceydelser, som f.eks. rådgivning fra advokat og service fra revisor. Disse tredjeparter vil kun have tilladelse til at bruge dine personoplysninger i overensstemmelse med vores anvisninger, og de vil skulle opbevare sådanne oplysninger på sikker vis. 

(d) Køb af vores selskab: Personoplysninger kan blive videreformidlet eller overført til købere eller mulige købere af vores selskab eller eventuelle af vores aktiver som et led i et sådant salg.  

(e) Retshåndhævende organer, myndigheder og andre parter af lovmæssige årsager: Tredjeparter, som vi har en lovmæssig forpligtelse til at formidle dine personoplysninger til, eller som vi skal formidle dine personoplysninger til for at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed eller for at beskytte andre rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Vi vil måske sende oplysninger til USAs told- og grænsemyndigheder, hvis du rejser til USA. Vi vil eventuelt også formidle personoplysninger til tredjeparter som en hjælp til at opdage og efterforske ulovlige aktiviteter og brud på eventuelle aftaler, vi måtte have indgået med dig.  

Vi kan eventuelt levere samlede statistiske oplysninger og analyser til tredjeparter om brugere af vores side eller vores app, men vi vil sikre os, at ingen kan identificeres på baggrund af disse oplysninger, før vi videreformidler dem.  


5. MARKEDSFØRING

Vores service går ud på at give dig de nyeste tilbud på hoteller og luksusrejser. De fleste markedsføringsmeddelelser, vi sender, vil være via e-mail, men vi vil måske også til tider kontakte dig via post eller telefonisk. Hvis du bruger vores webside eller app, vil vi måske også sende dig push-notifikationer, hvis du accepterer at modtage dem. Hvis du ikke ønsker at modtage eller ønsker at mindske antallet af markedsføringsmeddelelser fra os, vil du kunne informere os derom ved at ændre din kontos markedsføringsindstillinger. 

Du kan også til enhver tid ændre dine markedsføringsindstillinger ved at følge anvisningerne nedenfor. 

E-mail – klik på linket afmeld i bunden af vores markedsførings e-mails. Hvis du har en onlinekonto hos os, kan du også afmelde markedsførings e-mails gennem dine kontoindstillinger. Du kan ogs gå til sektionen "din konto" på vores side for at administrere hyppigheden af vores meddelelser til dig. Under fanen "dine abonnementer", som findes under afsnittet "din konto" på siden, kan du vælge at afmelde modtagelse af meddelelser i en bestemt periode. Du gør det ved at klikke på den relevante 'lineal". Du kan også vælge at mindske hyppigheden af vores e-mails ved at vælge valgmuligheden 'oversigt' ud for indstillinger for modtagelse af e-mails. Du kan også afmelde meddelelser fra os. Når du har valgt dine indstillinger for modtagelse af e-mails, skal du klikke på knappen "Gem ændringer". 

App push notifikationer – Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for push notifikationer. Du skal bare gå ind i app'ens indstillinger. 

Hvis du modtager markedsføringsmeddelelser fra os gennem andre kanaler, f.eks. post eller telefonisk, og du ikke længere ønsker at modtage sådanne meddelelser, kan du informere os om, at du ønsker denne markedsføring via post eller telefonisk stoppet ved at benytte vores kontaktoplysninger, som du finder i slutningen af nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger. Bemærk venligst, at de fleste markedsføringsmeddelelser, vi sender, vi blive sendt via e-mail. 

Hvor du har givet os tilladelse til at gøre det, vil vi måske udveksle dine kontaktoplysninger med udvalgte tredjeparter, så de kan sende dig oplysninger om rejsetilbud, som efter deres mening kunne have interesse for dig. Vi vil kun gøre dette, hvis du har os udtrykkelig tilladelse dertil. 

Vi vil fra tid til anden inkludere tilbud fra udvalgte tredjeparter i vores nyhedsbreve, hvor disse efter vores mening kunne have interesse for dig. Hvis du beslutter, du ikke længere ønsker at modtage sådanne meddelelser, kan du informere os derom gennem dine kontoindstillinger. Gå til afsnittet "din konto" på siden og fjern dernæst markering i feltet "Tilbud fra udvalgte partnere". 

6. ONLINEMARKEDSFØRING 

Vi, eller vores markedsføringspartnere, vil eventuelt vise reklamer for dig på vores side, vores app eller på andre websider eller apps. For at kunne gøre dette vil vi eller vores markedsføringspartnere måske indsamle oplysninger om, hvor du bruger eller tilgår vores side, vores app eller de typer af andre websider, serviceydelser, indhold og reklamer på sociale medier, du eller andre, som benytter den enhed, med hvilken du tilgår vores side eller app, interagerer med, besøger eller ser. De oplysninger, der indsamles, kan også inkludere den IP-adresse, der er forbundet med den enhed, med hvilken du tilgår vores side eller vores app. 

Vi, eller vores markedsføringspartnere, benytter de oplysninger, der indsamles til at sikre os, at de reklamer, du enten ser på vores side, vores app, eller på andre parters websider eller apps (hvor vores partnere har reklameplads) er så relevante som muligt for dig. 

Typisk anvendes cookies og tilsvarende teknologier til at yde denne form for markedsføring. Du kan lære mere om cookies og om, hvordan du administrerer deres brug ved at læse vores meddelelse om brug af cookies nedenfor. 

7. OPBEVARING OG OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Cookies og Lokal Lagring: Vi vil måske lagre information (som kan omfatte personoplysninger) lokalt på din enhed vha. cookies og andre browser- og applikationslagringsmetoder. Se vores meddelelse om brug af cookies nedenfor for yderligere information.  

Sikkerhed: Vi implementerer hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig destruktion, tab, ændring eller skade. 

Internationale Overførsler af dine Personoplysninger: De personoplysninger, vi indsamler, kan blive overført til og opbevaret i lande uden for den jurisdiktion, du befinder dig i. Data kan overføres fra EØS til USA og Singapore, principielt af den grund at vores kontorer i de lande er i stand til at tilgå data, men også med det formål at hoste vores vores webservere, hvorpå dataene lagres. Hvis du booker en ferie til en destination uden for EØS, vil dine oplysninger også blive videregivet til det relevante hotel og/eller udflugtsudbydere på sådanne destinationer. Nogle af disse jurisdiktioner tilbyder anderledes beskyttelsesniveauer mht. personoplysninger og kan under visse omstændigheder være mindre beskyttende end den jurisdiktion, du normalt bor i. Vi vil tage alle rimelige skridt til at sikre, at dine personoplysninger behandles på sikker vis og i overensstemmelse med gældende love og nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger. Hvor oplysninger overføres uden for EØS, og hvor dette er til en interessent eller sælger i et land, som ikke er underlagt tilstrækkelige regler fastsat af EU-kommissionen, vil data være tilstrækkeligt beskyttet af en af EU-kommissionen godkendt standardkontraktmæssig klausul, en hensigtsmæssig certificering iht. Privacy Shield-rammeaftalen eller en sælgers bindende selskabsregler om behandling af personoplysninger. 


8. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?  

Når vi behandler registreringsdata, gør vi det så længe, du er aktiv bruger af vores websider og i en periode derefter.  

Når vi behandler personoplysninger til markedsføringsformål eller med dit tilsagn, behandler vi data, indtil du beder os om at stoppe, og i en kort periode derefter (for at gøre det muligt for os at implementere dine anmodninger). Vi registrerer også det faktum, at du har bedt os om ikke at sende dig direkte markedsføringsmateriale og om ikke at behandle dine data, så vi kan respektere din anmodning i fremtiden. Denne registrering vil blive gemt så længe, vi har dine personoplysninger i overensstemmelse med dette afsnit. 

Når vi behandler personoplysninger i forbindelse med opfyldelsen af en kontrakt eller mht. en konkurrence, opbevarer vi data i 6 år fra din sidste interaktion med os. Dette inkluderer eventuel korrespondance, du måtte have haft med vores kundeserviceteam angående håndtering af klager eller erstatningskrav, der er fremsat. 


9. Sådan får du adgang til dine personoplysninger, og således kan du rette dem 

Du har følgende rettigheder i relation til dine personoplysninger: 

(i) retten til at blive informeret om, hvordan dine personoplysninger bruges; 

(ii) retten til at tilgå og modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig; 

(iii) retten til at anmode om rettelse af unøjagtige personoplysninger, vi har om dig; 

(iv) anmodning om, at dine oplysninger udveksles (overføres) til en anden registeransvarlig og 

(v) til at anmode om blokering, begrænsning eller sletning af dine personoplysninger. 

Du har desuden under nogle omstændigheder ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger (i særdeleshed hvor vi ikke skal behandle oplysningerne for at opfylde en kontraktlig eller andet lovmæssigt krav, eller hvor vi bruger oplysningerne til direkte markedsføring). Du bedes for at udøve nogen af ovennævnte rettigheder eller i tilfælde af spørgsmål kontakte os. Du finder oplysningerne anført i afsnittet "Kontakt os" nedenfor. Du kan rette dine egne oplysninger ved at klikke på "Din konto". Du kan også anmode om, at din konto (inkl. de personoplysninger, vi har) bliver slettet permanent. Dette gøres også under "Din Konto".  

Hvis der er personoplysninger, du mener, vi har, bedes du kontakte os derom. Du finder oplysningerne anført i afsnittet "Kontakt os" nedenfor. Angiv venligst så megen information, du kan, om de personoplysninger, du søger, så skal vi nok prøve at hjælpe dig med at finde dem. Hvis du har et problem, der ikke er blevet løst, har du ret til at klage til EUs databeskyttende myndighed der, hvor du bor, arbejder, eller hvor du mener, misligholdelsen er sket. 


10. Links til tredjeparters websider  

Vores webside kan fra tid til anden indeholde links til og fra tredjeparters websider tilhørende vores partnernetværk, annoncører, andre handlende, nyhedspublikationer, detailhandlere og tilknyttede selskaber. Hvis du følger et link til en af disse websider, bedes du bemærke, at disse websider har deres egne politikker om behandling af personoplysninger, og at vi ikke påtager os noget ansvar eller erstatningsansvar for deres politikker. Tjek venligst de enkelte politikker, før du indsender oplysninger til disse websider. 


11. Ændringer af nærværende meddelelse  

Vi kan fra tid til anden opdatere nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger, så du bedes gennemlæse den med mellemrum. Når vi ændrer nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger, vil vi opdatere datoen "sidst ændret" nederst i nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger. Ændringer af nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger træder i kraft, når de slås op på denne side. 


12. Meddelelse til dig 

Hvis vi har brug for at sende dig information om noget, uanset om det er til et lovmæssigt, markedsførings- eller andet forretningsmæssigt formål, vil vi vælge den måde, vi bedst mener, vi kan komme i kontakt med dig. Vi vil normalt gøre dette via e-mail eller ved at slå en meddelelse op på vores webside. Det faktum, at vi eventuelt sender underretninger til dig, vil ikke ændre på, at du stadig kan framelde modtagelse af visse typer materiale som beskrevet i nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger. 


13. Kontakt os  

Spørgsmål og kommentarer til samt anmodninger om nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger er velkomne og skal adresseres til: Secret Escapes Limited, 4th Floor, 120 Holborn, London EC1N 2TD, support@secretescapes.com 

 Nærværende meddelelse om behandling af personoplysninger blev sidst modificeret d. 22/05/2018.

test


Secret Escapes bruger cookies og tilsvarende teknologier til at genkende dig, når du besøger vores webside eller vores app. Følgende afsnit forklarer, hvad disse teknologier er, og hvorfor vi bruger dem. Dine rettigheder til at kontrollere vores brug af dem er også forklaret. 

Hvad er cookies? 

Cookies er små datafiler, som anbringes på din computer eller mobile enhed, når du besøger en webside. Cookies bruges i vid udstrækning af ejere af websider for at få deres websider til at virke eller virke mere effektivt og for at kunne levere rapporteringsoplysninger. Cookies, vi anbringer, kaldes "førsteparts-cookies". Cookies, som anbringes af andre parter end os, kaldes "tredjeparts-cookies". Tredjeparts-cookies gør det muligt at levere tredjepartsfunktioner eller -funktionalitet på eller gennem websiden (f.eks. reklame, interaktivt indhold og analyse). De parter, som anbringer disse tredjeparts-cookies, kan genkende din enhed, både når den besøger den pågældende webside, og når den besøger bestemte andre websider. 

Hvor bruger vi cookies? Vi bruger førsteparts-cookies og tredjeparts-cookies af adskillige årsager. Nogle cookies er nødvendige af tekniske årsager for at drive vores side eller vores app, og vi kalder disse for "essentielle" eller "strengt nødvendige" cookies. Andre cookies gør det også muligt for os at spore og målrette indhold mod vores brugeres interesser for at forbedre oplevelsen på vores side eller vores app. Tredjeparter anbringer cookies på vores side eller vores app med henblik på reklame, analyse m.m. Dette er beskrevet mere detaljeret nedenfor. 

Typer af cookies 

De specifikke typer af førsteparts- og tredjeparts-cookies på vores side eller vores app og de formål, de tjener, er beskrevet i skemaet nedenfor (bemærk venligst, at de specifikke cookies kan variere alt efter den specifikke side eller vores app, du besøger): 

Essentielle websidecookies: Disse cookies er strengt nødvendige for at kunne yde dig den service, der er tilgængelig gennem vores webside eller vores app, og for at kunne bruge nogle af dens funktioner, som f.eks. af kunne få adgang til sikre områder. 

Ydeevne- og funktionalitetscookies: Disse cookies benyttes til at forbedre ydeevnen og funktionaliteten af vores side eller vores app, men de er ikke essentielle for deres brug. Visse funktionaliteter kan dog blive utilgængelige uden disse cookies. 

Cookies til analyse og skræddersyning af indhold: Disse cookies indsamler information, der enten bruges i samlet form til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores side eller vores app benyttes, eller hvor effektive vores markedsføringskampagner er, eller til at hjælpe os med at skræddersy vores side eller vores app til dig. 

Cookies til reklameformål Disse cookies benyttes til at gøre reklamer mere relevante for dig. De udøver funktioner som f.eks.at forhindre, at den samme reklame vises hele tiden. De sikrer også, at reklamer vises korrekt for annoncører, og i nogle tilfælde udvælger de reklamer, som er baseret på dine interesser. 

Sociale netværkscookies: Disse cookies benyttes til at gøre det muligt for dig at dele sider og indhold, du finder interessant, på vores side eller vores app gennem tredjeparters sociale netværk og andre websider. Disse cookies kan også blive anvendt til reklameformål. 

Hvad med andre sporingsteknologier, som f.eks. web beacons? 

Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller spore besøgende på en webside på. Vi vil måske fra tid til anden benytte andre, tilsvarende teknologier, som f.eks. web beacons (til tider kaldet "sporingspixels" eller "clear gifs"). Disse er små grafikfiler, som indeholder en unik identifikator, som gør det muligt for os at genkende, når en person har besøgt vores side eller vores app eller har åbnet en e-mail, vi har sendt. Dette gør det f.eks. muligt for os at overvåge brugeres trafikmønstre fra én side inde på vores webside eller vores app til en anden, at levere eller kommunikere med cookies, at forstå, om du er kommet ind på vores side eller vores app fra en onlinereklame, der er blevet vist på en tredjeparts webside, til at forbedre ydeevnen af siden og til at måle succesen af en markedsføringskampagne via e-mail. I mange tilfælde er disse teknologier afhængige af cookies for at virke ordentligt, og dermed vil en afvisning af accept af cookies forringe deres funktion. 

Viser I målrettede reklamer? 

Tredjeparter kan eventuelt anbringe cookies på din computer eller mobile enhed med det formål at vise reklamer gennem vores side eller vores app. Disse selskaber kan måske anvende oplysninger om dine besøg på denne og andre websider til at levere relevante reklamer om varer og serviceydelser, du kunne være interesseret i. De vil måske også gøre brug af teknologi, som bruges til at måle effektiviteten af reklamer. De kan opnå dette ved at bruge cookies eller web beacons til at indsamle information om dine besøg på denne og andre websider til at levere relevante reklamer om varer og serviceydelser, du kunne være interesseret i. Den information, der indsamles gennem denne proces, gør det ikke muligt for dem at identificere dit navn, dine kontaktoplysninger eller andre personligt identificerbare oplysninger, medmindre du vælger at angive disse.  

Hvordan kan jeg kontrollere cookies? 

Du har ret til at beslutte, hvorvidt du vil acceptere eller afvise cookies. Du kan indstille eller ændre din webbrowsers kontrolindstillinger til at acceptere eller afvise cookies. Hvis du vælger at afvise cookies, vil du stadig kunne bruge vores webside, men din adgang til nogle funktionaliteter og områder af siden kan være begrænset. Da den måde, hvorpå du kan vælge at afvise cookies vha. din webbrowsers kontrolindstillinger, kan variere fra browser til browser, bør du tjekke din browsers hjælpemenu for yderligere information. 

De fleste markedsføringsnetværk tilbyder dig desuden en måde, hvorpå du kan fravælge målrettet markedsføring. Hvis du gerne vil læse mere information om emnet, kan du gå ind på http://www.aboutads.info/choices/ eller http://www.youronlinechoices.com. 

Datoen øverst på nærværende erklæring om cookies angiver, hvornår den sidst blev opdateret. 

Hvor kan jeg få yderligere information? 

Hvis du har eventuelle spørgsmål om vores brug af cookies eller andre teknologier, bedes du sende os en e-mail til customerservice@secretescapes.com. 

Nærværende Meddelelse om cookies blev sidst ændret d. 22/05/2018.